Červen 2009

Filmografie

27. června 2009 v 19:33 michael shanks♥



2009 -Desperate Escape

2009 -Living Out Loud role:: Brad Marshall

2008 -Hvězdná brána: Návrat (StarGate: Continuum) role:: Dr. Daniel Jackson

2008 -Hvězdná Brána: Archa pravdy (StarGate: The Ark of Truth) role:: Dr. Daniel Jackson

2008 -The Lost Treasure of the Grand Canyon role:: Jacob Thain

2008 -Truth and Reconciliation role:: Victor

2007 -Burn Notice role:: Victor

2007 -Judicial Indiscretion role:: Jack Sullivan

2007 -Mega Snake role:: Les Daniels

2006 -Eureka role:: Christopher Dactylos

2006 -Polibek pod jmelím (Under the Mistletoe) role:: Kevin Harrison

2005 -Swarmed role:: Kent Horvath

2004 -Stargate: Atlantis role:: Dr. Daniel Jackson

2003 -Královna Sumuru (Sumuru) role:: Adam Wade

2002 -Po celém městě (All Around the Town) role:: Justin Donnelly

2002 -Kriminálka Miami (CSI: Miami) role:: Doug Stets

2002 -Od dveří ke dveřím (Door to Door) role:: John

2002 -Shades of Guilt role:: Donnie

2002 -The Hidden Mommy role:: Trevor

2002 -Zóna soumraku (Twilight Zone, The) role:: Donnie

2001 -24 hodin (24) role:: Mark Bishop

2001 -Náhle obnažená (Suddenly Naked) role:: Danny Blair / Donny Blitzer

2001 -The Chris Isaak Show role:: Trevor

2000 - Andromeda role:: Balance of Judgment / ...

2000 - Mr. Fortune's Smile role:: James

2000 - Suspicious River role:: Ball Cap Man

2000 - The Artist's Circle role:: Artist

1999 - Escape from Mars role:: Bill Malone, Mission Architect

1998 - Bane role:: Dr. Daniel Jackson

1997 - Hvězdná brána (TV) (Stargate SG-1) role:: Dr. Daniel Jackson / ...

1997 - The Call of the Wild: Dog of the Yukon role:: Fellow Gambler #1

1995 - "The Outer Limits" role:: Dr. Will Olsten / ...

1995 - A Family Divided role:: Todd

1995 - University Hospital role:: Jake

1993 - Madison role:: Gordon

1992 - Highlander role:: Jesse Collins

1991 - "The Commish" role:: Sean



TADY je toho víc, kdo má zájem. Je to jeho oficiální stránka,

takkže je to anglicky, ale od čeho jsou slovníky:D takže kdybyste měli zájem..




Desperate Escape


Living Out Lound (jsem si tu fotku musela zvětšit abych se ujstila ž tam nevypadá blbě:D)
The Lost Treasure of the Grand Canyon
Upřímně doufám, že neni mrtvej - jinakbych se na ten film radši nekoukla!
Hvězdná brána: Archa pravdy
Hvězdná brána: Návrat
S herečkou, co hrála Sha're (na obrázku - pardon, nevim jak se to píše) má Michael jedno dítě. Nikdy se ale nevzali. Teď žije Michael s tou, co v dalších řadách - v těch posledních - hrála doktorku - dceru generála Landryho.
Klasická Hvězdná Brána


2. a 3. citát

27. června 2009 v 19:14 Citáty
Malé kotě má
od uší až po koneček ocásku
jedno velk přání:
"Prosím, mějte mě rádi."
Mňau velký, 2004


Já jsem kotě - musíš mě mít rád!

Tlapkin, nar. 2003


1. citát

27. června 2009 v 15:11 Citáty
Začnu příst
a smutek je ten tam.
Sednu si na klín
a mou odměnou je úsměv.
Začneme se honit
a svět je plný smíchu.
Ale pak se zeptám:
"Dostanu jíst dvakrát denně?"
..i o tom je naše láska.

Mazlík, nar.2004


Úvodem

27. června 2009 v 14:46

Kočky vládnou světu,

lidé jsou našimi otroky...

Jsme nezávislé, hrdé, přezíravé...

a velice hezké.

To musíte uznat. Jsme roztomilé

   Stuart&Linda Macfarlane   
   


Zdroj citátů:

Prosím kopírovat citáty se zdrojem!!!!!!!! Děkuju moc.


Životopis

27. června 2009 v 14:26 michael shanks♥
Michael Garrett Shanks se narodil 15. 12. 1970 ve Vancoveru, jako mladší ze dvou bratrů. Své druhé jméno nemá příliš rád, protože ho jeho otec používal, jen když byl Michael v problému. A podle všeho, jich nebylo málo.

Asi největší byl, když ve svých 10 letech zapálil oheň v lese. Na základní škole hlavně pronásledoval děvčata a o střední sám řekl, že překonal všechna očekávání. Začal hrát hokej a rugby, byl ve studentské radě a posléze se stal členem divadelního spolku, nepil a nekouřil. Dokud nedošlo ke změně. Později, bohužel sám neprozradil, kdy to bylo, začal hodně pít a neuvědomoval si často, co s přáteli provádí... včetně jedné noci, kdy poškodili golfový klub, když rvali puky do golfových jamek.

Už od ranného dětství se však zajímal o herectví, hrál v každém školním představení a některé z nich i režíroval. Ale diskuze o profesionálním herectví mu byla zamítnuta. Kromě hraní byl jeho vášní hokej. V 16 letech se rozhodoval, jako mnoha dalších kanaďanů, zda být profesionálním hokejistou nebo ne. Nakonec se však rozhodl, že se hokeji bude věnovat jen amatérsky. I nyní si jej rád zahraje a stále je velký fanoušek vancouverského týmu Canucks.

Roku 1990 nastoupil na Universitu (University of British Columbia), kde studoval obchod. Jenže tenhle obor mu nešel a tak se rozhodoval o přestupu na herectví nebo politiku. K naší radosti se rozhodl pro herectví a roku 1994 získat titul Bachelor of Fine Arts. Roku 1997 poprvé se objevil v jeho nejslavnější roli doktora Daniela Jacksona v seriálu "Stargate SG-1 (Hvězdná brána)". V tomto období žil s herečkou Vaitiare Bandera, která stvárnila roli Sha're . Načež na rok se jim narodila dcera Tatiana. Od 2. října 2003 je ženatý s herečkou Lexou Doig (nar. 1973), se kterou má dvě děti.

O Shanksovi se ví, že je perfekcionalista, který nikdy není spokojen se svým výkonem a opakuje ty samé věci dokola, dokud není zcela unaven. Sám o sobě tvrdí, že je neodbytný, tvrdohlavý a opravdu upřímný, výstřední člověk se smyslem pro humor.

http://www.michaelshanks-online.com/images/arkoftruth/ark_011.jpg

Kontrola SB

24. června 2009 v 20:13 SB
Moc se omlouvám Sbénka, ale muím udělat kontrolu, neb mi sem některá vůbec nechodíte. Neříkám, že všechny, některá sem chodí, ale ...je mi jedno, že tu nenapíšete koment třeba celý dva tejdny, alealespoň jednou za měsíc bste mi sem něco napsat mohli. Neříkám, že já k vám chodím často, ale snažím se, když mám zrovna čas. Tak se mi sem plsky zapište a ty co se nenapíšou budou mít šanci, ale jestli se ukáže, že ani potom sem nebudou chodit...smažu je bez varování.

Máte na to...2 tejdny. Kontrola teda bude...8.7.2009. Zatim papky!

Českej dabing je příšernej!!!!!

24. června 2009 v 13:58
Tak fajn, na youtube se objevili ukázky z Twilightu s českym dabingem. Upřímně - tentokrát je originál prostě nejlepší. Kristen mluví jako 30-ti letá ženská a Edward má hlas Spidermana. No - sami se koukněte:



Když si pohledáte na youtube, najdete těch ukázek spoustu. , Biologie, je tam i ta Jessica a dokonce v nějakym i rozálie. Všichni mluví hrozně.

Fotky

17. června 2009 v 17:15 Stargate SG-1


S touhle krasavicí -Valla se jmenuje, jen nevim, jak se to píše, bude daniel na začátku 9 řady připoutanej takovejma náramkama - přesně nevim, jak k tomu došlo, neviděla sem ten díl od začátku. A ty náramky způsobujou, že když se od sebe vzdálí víc jak...asi na 30m, můžou umřít:D Danielovi z její přítomnosti přímo hrabalo. Se pořád štěkali a ona byla pořád hrozně vlezlá..JO a ldyž to chtěli zrušit, museli za chlapem, kterej to věděl, jenomže tomuhle valla ukradla nějakej náhrdelník, ale ona ho neměla, protože ho prodala nějakýmu krasavci. Tenhle krasavec chtěl zpátky ale nějakej prsten..ne...něco většího, nějakou kravinu. Tu ale Valla taky někomu prodala, nějakýmu mnichovi, ale ten to Valle nechce dát, protože mu ukradla loď. On ji chce zpátky a tak se SG 1 musí vydat pro tu loď. Když už jí konečně mají, vymění jí za ten prsten, ten za ten náhrdelník a ten daj tomu chlapovi - jenže, ten chlap stejně neví, jak pryč s těma náramkama:D, takže to všechno dělali zbytečně:D


V tomhle díle se ukázalo, že byla i "bohyní":D Falešnou. Taky hustej díl:D


SGC


Daniel se snaží zabít ..Anubise?..nebo pofise? já v nich mám bordel, oni byli totiž dva, víte? No to je putna. To už byl daniel jakoby po srti a byl povznesenej a tak...stejně mu to ale nevyšlo, a Apofis (nebo ten druhej) ho jakoby zase zabili, takže se vrátil do lidský podoby:D Chudák:D






"Přišlo mi 13 esemesek o Johna Bretnera."


Njn, v SGC se pořád něco děje.




Tomu to tak sluší..já si nemůžu pomoct:D



"I AM BALL" ;


"Jako by tu někdo škemral o pomoc....:-) "


To zatim stačí. Další příště..někdy..za čas:D





Paramore NEBUDOU na soundtracku NM!

17. června 2009 v 16:40
V posledních dnech se objevila zpráva že Paramore nebudou na soundtracích k "New Moon".Stránka newmoonmovie.org to potvrdila.Bubeník Zachary Farro řekl mediím:

"Být toho součástí byla opravdu zábava a také velké zviditelnění, ale myslím, že Stmíváním to pro nás končí. Nechceme, aby to vypadalo, že snažíme nacpat do každého filmu, který vydají. A nechceme být jako upíří domácí kapela."


Vlkodlačí smečka - herci

9. června 2009 v 20:20

Paul Sam Jared Embry

Alex Meraz (24)

V NM hraje člena vlkodlačí smečky Paula. Svými výbuchy zuřivosti a s nimi spojenými přeměnam v šelmu se postará o slušně husté akce!! 180 cm vysoký herec s mexickými kořeny z Mesy v Arizoně debutoval v roce 2005 v dobrodružném snímku Nový svět. Alex už je bohužel ženatý a dokonce má 14-měsíční dcerku Somak.

Chaske Spencer (34)

K vidění bude jako vlkodlačí alfa samec Sam. Jako první kluk z Jacobova indiánského kmene Quiletů se prmění ve vlka. Herec z New Yorku má zkušenosti s filmem i divadlem. V r. 2005 hrál v TV seriálu Into the West. Chaske je indiánského původu z kmene Lakota Sioux.

Bronson Pelletier (22)

Tenhle Kanaďan hraje vlkodlaka Jareda. Je jako všichni ostatní - i v lidské podobě - velmi silný. Jeho zranění se skor okamžitě zase hojí. Doteď si Bronson zahrál jen pár drobných rolí v kanaské televizi. A pozor, herec patří k pradávným obyvatelům kmene Cree-Métis.

Kiowa Gordon (19)

Hraje Jacobova nejlepšího kámoše Embryho Calla. Jeho účast v NM je jeho úplně první role! 19letý kluk z Peach Springs v Arizoně pochází z kmene indiánů Hualapi, který žije v horách Arizony. Tento kmen má dnes už jen pouhých 1400 členů. Kiowa má rád rock v podání takových legend, jako jsou Led Zeppelin nebo Rolling Stones.

Zdroj Bravo

Nové fotky - je na nich i Carlisle!!!

9. června 2009 v 19:59
No nevypadá Carlisle skvěle jako vždycky?

4. řetězák - různý postavy

9. června 2009 v 19:55 Řetězáky

KDYBYCH BYLA...


>Princezna - No, to by bylo něco.
>Milionářka - Koupila bych si velkej a ryclej auťák a vilu u moře!
>Nesmrtelná - No..., chtěla bych se naučit na klavír, vyučit všem různejm zaměstnáním a tak - jo a chtěla bych si určitě zkusit nějaký adrouškovský sporty:D
>Slavná - Jéé, to bych chtěla bejt. Chtěla bych bejt herečkou. A hrozně moc:(
>Prezidentka USA - Určitě bych si užila bílej dům:D
>Kluk - Juj, to nevim...páni, já fakt nevim - dala bych se k letectvu spojených států:D
>Učitelka - Fuj, užila bych si sekýrování nebohejch studentíků
>Popelářka - Ble, snažila bych se najít si lepší JOB

PRVNÍ VĚC, KTERÁ TĚ NAPADNE PŘI SLOVĚ:

>Škola -Ufuf, už abych zní vypadla!
>Moře - Slunce a prázdniny - ale byla jsem u moře jen jednou. Snad se to rychle změní:(
>Marťan - Taková ta postavička v tý reklamě na Marťánky
>Proužky -Jsou in - zebra:D
>Nebe - Moje příjmení...
>Peníze - Velká vila u moře
>Cizí země -
Španělsko
>Horoskop - Blbosti, který se nikdy nevyplní:(





Papa, SB :(

7. června 2009 v 14:23 SB
Právě mi jedno SB napsalo, že ruší blog. A i kdyyž jsem se ji snažila přemluvit - nezdařilo se... Nedá se teda nic dělat. Byla jsi skvělé SBéčko a vážně mě mrzí, že blog rušíš. No nic. Něco pro tebe...






Postavy

1. června 2009 v 21:42
Našla jsem video, kde jsou ukázaní herci, kteří budou hrát Aleca, Ara atd.., ale taky vlkodlaky. Tak se jukněte:D Jo, je to v angličtině, ale tomu budete rozumět.


Další trailery

1. června 2009 v 21:27
Tak furt hledám a našla jsem další..


No na tomhle je dobře vidět, jak jezdí na motorce a skáče z útesu - pokud to skáče ona.

A tenhle další je fanouškovskej, ale jsou tam novinky z novýho měsíce - musíte to zkouknout celý, asi po minutě nebo tak začínaj nový ukázka. JO a konec je hustej...sem se lekla..



Tenhle je taky fanouškovskej, ale asi p 40 fteřinách přijdou ukázky z NM...To asi zatim stačí. Tak je zkoukněte.

Fotky z traileru

1. června 2009 v 21:10

svetplnykouzel.blog.cz

Oficiální trailer!

1. června 2009 v 20:57


Tohle je jen trailer z fotek, ale mám tu i jednu hotovou scénku. Hm, 15-ti fteřinovou:D

Ne, fajn, ted sem nasla na youtube OFICIÁLNÍ TRAILER K FILMU!!!!!!!!! Je celej v anglictine bez titulek, ale to pochopíte. A jacob, no sami se koukněte..